katznoa (katznoa) wrote,
katznoa
katznoa

 • Mood:
 • Music:

Een hart vol gedachtes

Je ligt in je bed en begint na te denken over van alles en nog wat. En na enkele diepzinnige gedachtes ben je in een stadium beland dat je gewoon niet meer in slap kan komen. Dit verschijnsel heb ik maar al te vaak.

Wat zijn het? Een opeenhoping van emoties, gevoelens of misschien iets anders? ! Ik weet wel degelijk waar het mee te maken heeft. Dingen die in het verleden zijn gebeurt, nog niet eens zo lang geleden.

Liefde maakt blind, gelukkig, stuk… Maar doet het ook goed? Tot nu toe heeft het mij nog niets meer gebracht dan alleen maar verdriet en ontzettende pijn. Het meeste heb ik kunnen verwerking, maar er is nog één doorn die blijft steken en er niet uit wilt.

Zij blijft rondspoken in mijn hoofd. Met regelmaar kom ik haar tegen, soms zelfs met tegenzin. Tegenzin, in de zin van, ik wil dit niet meer… Maar ik kan het niet… Dromen, gedachten, verhalen alles valt terug op haar.

En soms… soms heb ik nog dat ene kleine beetje hoop dat als ik mijn ogen open doe, ik om kan draaien en haar in die mooie, grote kijkers mag bewonderen.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments