katznoa (katznoa) wrote,
katznoa
katznoa

  • Mood:
  • Music:

My Memory?!

Eindelijk alleen. Dat dacht ik toen ik even een dagje ergens heen ging, waar ik me kon verstoppen voor deze maatschappij. Maar ik kwam er al heel snel achter dat de zelfstandige jongen die ik was, niet meer ben.

Ik ben te afhankelijk van andere geworden. Ondanks dat ik sommige mensen niet eens wil tegenkomen, moet ik ze tegenkomen, anders lukt het gewoon niet. En het moeilijkste is nog die gene die ik liefheb en wil aanraken en wil zien. Wat gebeurt er toch allemaal met me.

Ik wil dit niet meer. Gelukkig worden de dagen al donkerder en kouder. Kan ik me tenminste nog ergens op verheugen. Maandag begon ik helemaal te zweven op school. Alles ging me koppiej zomaar voorbij.

In ene raakte ik helemaal in paniek en brak uit in het zweet en begon te tollen in m'n hoofd. Het werd me teveel. Verhalen van mijn liefste over dat ze zich ongemakkelijk en bedreigt voelt op school vanwegen zieke mensen.

Dat is niet echt een gezond iets en zo zijn er nog veel meer dingen. Houd het ook nog eens een keer op?! Of is dat te veel gevraagd...
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments